Markedsrapport

25. September 2015

af salgschef Mads K. Jensen

Faldende priser – stabilt forbrug
Det rustfrie marked i Danmark har godt gang i produktionen, og forbruget går den rigtige vej. INOX har ligeledes været beskæftiget med at finde nye produkter, som kan gøre vores kunder endnu mere konkurrencedygtige.

Dead-flat sheets
INOX lagerfører nu plader, som er frie for spændinger, plane og meget rette. Formaterialet er coil af meget høj kvalitet, som klippes hos vores gode samarbejdspartner Ib Andresen. Deres klippeanlæg har et unikt retteværktøj, som gør, at pladerne under/efter klipningen bliver ”dead-flat”, hvilket betyder, at de er døde, når man bl.a. laserskærer. Der er ingen papir imellem pladerne, og de kan købes fra 1-4 mm. Husk at du kan bestille pladerne på den længde, du ønsker. Spørg vores salgsafdeling om netop disse plader næste gang du har et behov.

Nyt fittingskatalog
Udover dead-flate plader, har vi udvidet vores fittingsprogram betydeligt efter flere kunders ønsker og ændrede forbrug. Bestil vores nye katalog on-line, se det her på hjemmesiden eller hør mere hos en af vores sælgere.

Priser
På trods af et stabilt forbrug i Danmark har priserne været faldende på det seneste. Mange kunder har allerede valgt at indgå langsigtede aftaler hos INOX til levering i det nye år, idet priserne er historisk lave nu og forventes at bunde ud i løbet af 4. kvartal. Legeringstillægget falder i oktober, hvilket dog allerede har smittet af på prisen hos kunderne, så vi forventer ikke et stort udsving i oktober.