Beskyttelse af identitet

Personlige oplysninger

De eneste personlige oplysninger, vi indsamler, er de personlige oplysninger, som du giver os, når du klikker dig ind på vores hjemmeside eller på anden vis udleverer ved besøget på vores hjemmeside. 


Vores hjemmeside hverken lagrer personlige oplysninger automatisk eller skaffer sig på anden vis automatisk personlige oplysninger, men noterer sig udelukkende brugerens Internet Protocol adresse, som automatisk genkendes af webserveren, som derefter sender websiderne til din computer. Hvis du er koblet på Internettet, får du en Internet Protocol adresse, som ser nogenlunde sådan ud: 197.188.58.9. 


Vi benytter "cookies" til at indsamle oplysninger af teknisk karakter samt til statistiske formål for at måle trafikken på sitet. Alle disse oplysninger er ikke-personrelaterede oplysninger ud fra hvilke du ikke vil kunne identificeres og som udelukkende indsamles af hensyn til systemadministrationen. En "cookie" er en meddelelse, som bliver givet til webbrowseren af en webserver. Dens opgave er f.eks. at identificere brugerens maskine og derved registrere besøgsmønstre på et website.

I hvilke sammenhænge kan de personlige oplysninger blive brugt?

Enhver personlig oplysning, som du giver os vil kun blive brugt som følger: 
• for at fremskaffe oplysninger, produkter eller ydelser til dig, som du har bedt om 
• for at orientere dig om produkter eller ydelser fra INOX, som du måtte være interesseret i eller orientere dig om andre marketingrelaterede forhold 
• til internt brug 
• for at forbedre websidens indhold 
• for at tilpasse websidens indhold og/eller layout til den enkelte bruger 
• for at gøre brugerne opmærksomme på opdateringer af websiden 

Viderebringelse af personlige oplysninger

Vi viderebringer ingen personlige oplysninger til tredjepart.