Vi søger en produktchef

28 januar 2020

Er du god til at samarbejde, har du gode forhandlingsevner og erfaring med indkøb eller salg af rustfrit stål? Så er stillingen som produktchef måske noget for dig. Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling med gode muligheder for udvikling.

Du kommer til at indgå i vores indkøbsteam, der køber rustfrit stål og fittings fra stålværker over hele verden. Her bliver du en nøgleperson i forhold til vores leverandører af rustfri stål.

Stillingen som produktchef indebærer, at du forhandler priser, disponerer og strukturerer logistikken i forhold til indkøb af stål fra internationale stålværker. Derudover har du et tæt samarbejde med salgsafdelingens projekter og kunder.

Du bliver en del af et stærkt og erfarent team, der består af tre produktchefer og to indkøbs- og logistikassistenter. Produktcheferne er specialiserede inden for hver deres produktområde og refererer til vores indkøbsleder og indkøbschef.

Basen for dit arbejdsliv er på vores kontor i Ry, men du kan forvente nogen rejseaktivitet i forbindelse med messer og besøg hos leverandører og Valbruna Group.

 

Din profil

Vi søger en produktchef, som har erfaring med og uddannelse indenfor salg eller indkøb af rustfrit stål eller lignende metaller. Det er afgørende, at du har en stor viden om produkterne, prisudvikling og markedsmekanismerne inden for industrien.

På det personlige plan er du diplomatisk og evner at opbygge gode forhold og langvarige relationer til vores leverandører. Du mestrer forhandlingsteknik og har gode forhandlingsevner, så du får de optimale betingelser hos vores leverandører.

Som person er du passioneret og struktureret. Du trives med at arbejde proaktivt og selvstændigt, har et godt overblik samt forstår vigtigheden af gode relationer til leverandører, kunder og dine kollegaer. Du tør træffe nogle selvstændige beslutninger om indkøb af stål baseret på din analyse af markedssituationen og prisudviklingen.

Da kontakten til vores leverandører foregår på engelsk, forventer vi, at du taler og skriver flydende engelsk.

 

Stålfast ukompliceret

Det skal være ukompliceret at handle med os, og der er derfor ikke langt fra beslutning til handling i vores dagligdag. Vi har et godt arbejdsmiljø, en humoristisk omgangstone, og det er vigtigt for os, at alle trives og samtidig yder deres bedste.

Du vil få en spændende hverdag, der er præget af faglige udfordringer, god sparring og mulighed for udvikling.

Selvom vi har vidt forskellige arbejdsopgaver, deler vi det fælles værdigrundlag: At være stålfast ukompliceret i vores tilgang til hinanden og vores samarbejdspartnere med fokus på en god kommunikation, kontinuerlig udvikling, resultatet, ansvarlighed og en stærk teamånd.

 

Ansøgningsfrist

Hurtigst muligt eller den 21. februar 2020

 

Kontakt

Send din ansøgning til job@inox.dk

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte indkøbsleder Martin Nielsen på tlf. 8988 0108 eller HR Manager Lisbeth Løvig Jensen på tlf. 2222 2788

 

INOX er en international stålgrossistvirksomhed. Vi er en del af den internationale Valbruna koncern med hovedsæde i Vicenza, Italien. Vi tilbyder en bred vifte af rustfrie og syrefaste kvaliteter og dimensioner fra vores højteknologiske lagerfaciliteter i Ry.