Om os - vores historie og vores værdier

INOX er en fuldproduktgrossist inden for rustfrit stål og vi har siden grundlæggelsen i 1978 været bosiddende i Ry – mellem Skanderborg og Silkeborg. I produktkataloget kan du finde forskellige produkttyper i de fire hovedkategorier stangstål, plader, rør og fittings, men du kan også altid kontakte os for specialprodukter på bestilling.

Strategien og rejsen

INOX har løbende udviklet og tilpasset sig for at leve op til den klare strategi om at være kundens foretrukne leverandør og partner. For eksempel tilførte vi fra 2004-2007 plasma- og vandstråleskæring samt automatiserede save, som har gjort det muligt for os at øge den service som vi tilbyder vores kunder

En del af Valbruna Group

INOX er i dag en del af den italiensk ejede Valbruna Group, og det betyder, at vi altid kan skaffe netop det, du har brug for. Simpelthen fordi vi er en del af et større produktionsapparat. Det betyder også, at vi lever op til de høje standarder, som Valbruna kræver og forventer af deres samarbejdspartnere. Og det kommer selvfølgelig dig og alle vores andre kunder til gode.

Selvom vi er en del af internationale Valbruna Gruppe, er vores værdier - og måden vi opererer på - meget danske. Vi har fokus på ansvarlighed, teamånd, udvikling, kommunikation og resultatorientering, og vores formulerede mission og vision er derfor:

Mission

Vi leverer standard og forarbejede rustfrie produkter fra lager og servicecenter til skandinaviske og andre udvalgte lande med fokus på at skabe værdi for alle involverede parter.

Vision

Vi arbejder for- og ønsker at sætte nye standarder for samspillet mellem kunde og leverandør inden for rustfrit stål.