Om os

Italiensk passion. Dansk struktur. International klasse.

 

Vi kæmper for at give dig en ukompliceret stålhandel – og samtidig den bedste rådgivning og kvalitet i branchen. Det handler om gode relationer og gode oplevelser. Det kan vi give dig, fordi vi har italiensk passion, dansk struktur og international klasse.

Italiensk passion

Vi er en del af den italiensk ejede Valbruna Group med stålværker i Vicenza, Bolzano (Italien), Fort Wayne (US) og Welland (Canada). Stålværkerne producerer ca. 250.000 tons rustfrit stål, nikkellegeringer og titanium i over 700 forskellige kvaliteter om året. Valbruna Group blev grundlagt i 1925, beskæftiger 2.700 medarbejdere og har 42 datterselskaber over det meste af verden. Heriblandt INOX.

Dansk struktur

Vi er en fuldgrossist inden for rustfrit stål, og har siden grundlæggelsen i 1978 været beliggende i Ry. Vi sælger rustfrie plader, rør, fittings og stangstål til danske og udenlandske virksomheder. For at kunne tilbyde dig den bedste service tilbyder vi også specialprodukter, plasma- og vandstråleskæring og oversavning af rundstål og emnerør.

Vores passion for stål skal ses i lyset af en ukompliceret, struktureret tilgang til at handle sammen. Og det er en kerneværdi for os, at en handel først er god, når den er god for alle – og et ord er et ord – både på dansk, italiensk eller hvilket som helst andet sprog.

Det gode samarbejde bygger på relationer, at vi tør gå et ekstra skridt for hinanden, og at vi kan udvikle os sammen. Vi ønsker den personlige kontakt, hvor vi bidrager til udvikling af dine projekter og din virksomhed.

International klasse

Vores stålkvalitet og ejerforhold har international klasse. Som en del af Valbruna Group bliver dit stål leveret med et usynligt kvalitetsstempel fra en af verdens stærkeste stålkoncerner. Og gennem vores ejerskab har vi adgang til en verden af ressourcer, produkter og sparring, så vi kan være dedikerede eksperter på alle områder af dit stålbehov.