At handle med os

Vi vil give dig den bedste rådgivning, service og kvalitet og samtidig gøre din stålhandel så ukompliceret som muligt. Men der er forskel på vores behov, og derfor har du også forskellige muligheder hos os. Er det lettest at bestille dine varer på vores webshop, ringe eller maile – det er op til dig.

Hvis du oplever den bedste service ved den personlige dialog, kan du ringe til vores salgskontor mandag – torsdag fra kl. 8:00 – 16:00 og fredag kl. 8:00 – 14.30 og bestille dine varer til levering den efterfølgende dag. Der er også mulighed for at få besøg af en af vores eksterne sælgere – du skal blot ringe og booke en aftale.

Hvis du derimod oplever den bedste service ved at kunne bestille varer, når det passer dig, kan du bestille dem online. På vores webshop har vi inddelt produkterne i hovedkategorierne stangstål, plader, rør og fittings. Du kan også søge efter et specifikt produkt i søgefeltet.  For at handle på vores webshop skal du bestille et login.

Hvis du ønsker at bestille specialprodukter, skal du ringe eller maile til os. I vores servicecenter har vi mulighed for at save eller skære i stålet, så det passer til dine behov. Du har også mulighed for at downloade vores produktkatalog eller bestille en fysisk udgave, hvis du gerne vil have et overblik over vores produkter.