Lagerassistent på nathold

Som lagerassistent skal du være fleksibel, omstillingsparat og ordentlig, vurderer Tugrul Akbulut, der har arbejdet som lagerassistent på natholdet siden 2006.

Arbejdsopgaver

Tugrul Akbulut er ansat som lagerassistent på fast nathold. Hans arbejdsopgaver består i at lægge varer på plads, sortere varer, plukke og pakke ordre. Han håndterer stålet med kran og truck.

"Det passer mig fint at arbejde på natholdet. Jeg har tvillinger, der er født for tidligt, og derfor har de været mere modtagelige overfor sygdom. Når jeg arbejder på nathold, behøver jeg jo ikke holde barnets sygedag," fortæller Tugrul.

"Jeg synes også, det er dejligt roligt om natten. Jeg bestemmer selv over mine opgaver. Dog havde jeg svært ved at omstille mig de første måneder, men nu har jeg vænnet mig til rytmen."

Kompetencer

"Som lagerassistent skal du være fleksibel, omstillingsparat og ordentlig. Hvis vi har travlt, skal du være fleksibel og møde tidligere eller gå senere. Jeg er selv et ordensmenneske, og jeg synes det er vigtigt at placere varen rigtigt den første gang," fortæller Tugrul.

"Det er også vigtigt, at du har en rimelig fysik og er god til at arbejde sammen med andre. På natholdet synes jeg, vi er gode til at hjælpe hinanden, og vi arbejder godt sammen."

INOX som arbejdsplads

"Jeg synes, vi har en god arbejdsplads. Hvis du arbejder, som du skal, er der ikke nogen, der blander sig," siger Tugrul.

"Jeg er også glad for flekssystemet, da det giver mulighed for at optjene afspadseringstimer og giver en fleksibilitet i forhold til familielivet," slutter Tugrul.

 

Send gerne en uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at ringe på tlf. 8689 2211 eller sende en uopfordret ansøgning til os.

INOX
Boeletvej 7-17
8680 Ry

E-mail: inox@inox.dk