Servicecenter

Hos INOX kan du få bearbejdet dine rustfrie materialer i vores servicecenter. Det betyder, at vi kan skære eller save på fixmål, uden at vi dog kan sammenlignes med en maskinfabrik.

 

Skærecenter – vand og plasma

I vores eget skærecenter tilbyder vi blandt andet skæring af rondeller, firkanter og flanger i de mål, du har behov for. Vi hjælper gerne med at lave tegningerne, men skærer også gerne efter tegninger, som du selv leverer. Leveringstiden er altid kort selv på specielle mål, fordi vi har vores eget pladelager, der giver os en daglig fleksibilitet. Vi leverer skårne emner op til 150 mm tykkelse i både vand og plasma. Hvis du har brug for råd og vejledning omkring dine projekter, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt

Dan Jacobsen, Account manager skæring

dja@inox.dk 

Tlf: 8988 0119

Mobil: 4059 3853

 

Savecenter

I savecenteret kan vi save skiver af alle vores standardkvaliteter med undtagelse af materialer med slebet overflade. Vores metode med hårdmetalklinger sikrer dig en pæn overflade, med nøjagtige tolerancer – og vi kan sagtens stemple chargenummer i, hvis der er behov for det. Vi saver i både rundstål og emnerør og skiverne kan være helt ned til 10 mm i tykkelsen. Vi råder over 3 save, og kan derfor ofte levere skiver fra dag til dag. Kontakt os gerne for en snak om dit konkrete projekt.

Kontakt os

Vi står altid til rådighed!